2002年のオープンから17年の歳月が経ちました。これもみなさまのご支援のおかげです。
ありがとうございます。
これを機に、以前から取扱いをしたかった、全粒粉パンの販売を開始します。
サンドウィッチの価格にプラス80円でお召し上がりいただけます。ぜひご賞味ください。
北海道産の小麦と全粒粉をバランス良く配合。
有機ふすまや焙煎ふすまも加え、ヘルシーながらも小麦の風味をぎゅっと閉じ込めた、飽きのこない味わいです。
バターの使用量はわずか2%。ベジタリアンの方はもちろん、ヴィーガンの方にもおすすめです。
原材料
小麦・ふすま・バター・はちみつ・塩・パン酵母

PAIN GORGE
2017年11月、横浜・反町にお店をオープン。早くも人気店に。
100%国産小麦にこだわり、小さい子どもからお年寄りまで、毎日安心して、美味しく食べられるパンを提供。

You can choose bread type!
It’s been about 10years since moved here on June 25,2019.
17years go by since opened on 2002.
It’s thanks to your support that has realized.
Taking this opportunity, we will be released whole wheat bread.
Add \80 and change to whole wheat bread sandwiches.
Hope you try and taste it!!
Mixing wheat made in Hokkaido and whole wheat with a good balance.
Also adding organic bran and roasted bran, so it’s healthy and don’t get tired of the taste.
In addition, we use only 2% butter, so we recommend Vegetarian and Vegan.
Raw materials
wheat, bran, butter, honey, salt, bakers yeast
PAIN GORGE
This shop opened in November 2017.
So popular now!
PAIN GORGE committed to the wheat, this is 100% made in Japan.
So anyone from children to adult can eat reliable, safe and enjoy everyday.